· 

2022-02-20 JO19 De Volewijckers- JO18 Telstar 5-0 (vr)


2022-02-20 JO19 De Volewijckers- JO18 Telstar 5-0 (vr)

Wil je het nog enkele verslagen bekijken, klik dan op het Telstar logo


 

JO19 mix van de De Volewijckers, maatje te klein voor tegenstander JO18 Telstar 0-5 .....


Zondag 20 februari werd erm een oefenwedstrijd gespeeld tussen een gelegenheids- mixed team van De Volewijckers, samengesteld door coach Liesdek, en de JO18 van Telstar.  De mannen van Rory Roubos waren duidelijk een maatje te groot voor de "Liesdekkers", die al binnen het eerste kwartier tegen een 0-2 achterstand moesten aankijken.  Daarna waren de Velsenaren eigenlijk geen enkel moment in gevaar. Duidelijk te zien was dat de JO19 mix van de De Volewijckers, geen ingespeeld elftal was. Daardoor waren de mannen uit Amsterdam-Noord niet bij machte om ook maar een klein gaatje bij haar opponent te vinden.

 

Dit beeld veranderde ook niet in de tweede helft. Er werden enkele mooie aanvallen, over de flanken uitgevoerd, waarbij gezegd moet worden dat de keeper van de tegenstander flink wat ballen eruit haalde.  Het team uit Velsen kon ondanks dat, toch vrij simpel naar een 0-5 eindstand uitlopen.... 
Puntje van aandacht voor de mannen, indien het vizier wat scherper had gestaan, was de uitslag nog duidelijker geweest.... Nu, in een vriendschappelijke wedstrijd kan dit straffeloos gebeuren, maar in de competitie(s) krijg je wel de deksel op de neus.... (RR)