· 

2022-04-09 JO16 DWS-Telstar 0-0 (0-0)


2022-04-09 JO16 DWS-Telstar 0-0 (0-0)

Wil je nog overig nieuws bekijken, vanTelstar  teams, klik dan op het Telstar logo.

Blijf anders hier op de Sportafdeling van onze site.....Telstar vergeet overwicht om te zetten in doelpunten.... Scheidsrechters assistent staat de winst in de weg.... 0-0


Vandaag hebben we de uitwedstrijd DWS op het programma. Vorig week een pijnlijke nederlaag gehad tegen Waterwijk. Het is nu belangrijk dat Telstar punten gaat pakken om er voor te zorgen dat ze volgend seizoen ook weer in de 4de divisie spelen. Na deze zijn er nog drie moeilijk wedstrijd te gaan.


De eerste helft
Telstar heeft veel balbezit. DWS speelt 1-5-3-2 en zakken in om via een counter gevaarlijk te worden.
Het is even in het begin een beetje zoeken hoe Telstar het best konden staan. Ze wonnen elke keer snel de bal terug. Er kwamen wat halve kansen. Telstar creëerde steeds een man meer aan de zijkanten van het veld en kwamen daar door 1 op 1 voorin te staan. Doordat dat gebeurde konden de aanvallers een paar kansen creëren en er kwamen wat corners uit. Je zag dat Telstar veel sterker was maar dat kon je nog niet zien op het scorebord.
Er kwamen wat vliegende tackles voorbij aan DWS kan wat wonderbaarlijk niet bestraft werd. In de 35 min kwam er weer z'n duel en Boerebach moest met een  dubbelgeklapt enkel van het veld af. Min 38 kwam Benzziene het veld in voor Boerebach. Na een paar mooie kansen gemist te hebben werd het rust.

2de helft
Telstar begon weer net zo geconcentreerd en gefocust als de eerste helft. Het ging zelfs wat makkelijker dan de eerste helft althans zo zag het eruit. DWS probeerde druk te zetten op de backs van Telstar maar de afstanden waren zo groot dat het niet te belopen was voor de DWS spelers. Zo kon Telstar elke keer naar voren spelen en een aanval proberen in te zetten via de backs. De scheidsrechter stond niet echt aan onze kant dat kon je goed zien aan de overtredingen die er gemaakt werden. In de 57 min werd er fantastisch een driehoek gevormd achterin met Olfers, Oyemah en Vijent. DWS werd door 1 keer raken helemaal weggespeeld aan de rechterkant van het veld en zo kon Oyemah een diepte bal naar Nabil spelen. Die op zijn beurt veel sneller was dan zijn tegenstander en zo aan de rechterkant van het veld richting het doelgebied kon dribbelen. Hij gaaf een perfecte voorzet over de grond op een inlopende Raspoort. Hij kwam tussen twee verdedigers door voor het doel vrij en schoot de bal langs de keeper. Iedereen was aan het juichen maar de grensrechter stond met zijn vlag omhoog. De scheidsrecht besloot zonder te twijfelen dat het buitenspel was, en zonder enig overleg met de assistent scheidsrechter. Deze linesman had de eerste helft al een paar keer gevlagd ondanks dat het helemaal geen buiten spel kon zijn. Nu stond hij ook weer niet op lijn met de verdedigers dus was het voor hem niet te zien of het buitenspel was. Helaas bleef het 0-0. Na 60 min werd Treffers gewisseld, en Housseini kwam voor hem in de plaats.
Het werd op het einde nog heel erg spannend. Telstar had het gevoel dat ze een doelpunt konden maken. Er kwamen heel wat kansen voorbij om die bal er in te schieten. Reijne kreeg nog een kans in het strafschopgebied. In zijn actie, ging hij zijn tegenstander voorbij die hem vast hield en kwam daardoor niet verder en viel toen op de grond. De scheidsrechter vond het weer niks en werd er door gevoetbald.
Zo werden er nog wat gevaarlijke kansen gecreëerd met Nabil die de bal er niet in kreeg. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 0-0  (SO)

 

De volgende wedstrijd is 16 april tegen Groningen thuis om 12:00 bij stormvogels.

Opstelling: Van Wijk, Oyemah,  Olfers, Bakridi, Boerebach, Vijent, Nabil, Treffers, Raspoort, Reijne, Aleksandrovs.


Wissels: Hogerburg, Bayrak, Benzziene, Housseini, Lamalmi, Stillitano