· 

2022-08-06 Aankondiging ADO'20-JO21 Telstar (vr)


2022-08-06 Aankondiging ADO'20-JO21 Telstar (vr)

Aankomende zaterdagmiddag gaan de "Young White Cubs" uit Velsen Zuid het, in een vriendschappelijke wedstrijd, opnemen tegen het eerste elftal van het gerenommeerde ADO'20 uit Heemskerk, uitkomend in de Derde divisie van de K.N.V.B..  Het zal geen eenvoudige klus worden, dit team zal er zeker op gebrand zijn, om niet het loodje te leggen tegen de jongelingen van Telstar onder 21. Het beloofd in ieder geval een prachtige zonnige dag te gaan worden, wat de voetbal sfeer alleen maar ten goede kan komen....

We zullen zien wat de jongelingen van trainer Michael Dingsdag en assistent Rory Roubos er van gaan maken....   Hopelijk kunnen ze de goede lijn van de voorgaande paar trainingswedstrijden voortzetten, en daarmee een goede basis vormen voor het komende seizoen.....

Routebeschrijving:

Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4c
1968 KN  Heemskerk


We nemen aan dat u naar ons toe komt via de A9, vanaf Alkmaar of van de Velser- dan wel Wijkertunnel.
U neemt afrit 9 richting Heemskerk. Bij de rotonde houdt u rechts aan en na circa 600 m komt u aan bij een met verkeerslichten beveiligd kruispunt. Bij de kruising gaat u rechtdoor. U passeert 2 rotondes waar u uw weg rechtdoor gewoon blijft vervolgen. Na zo'n 1.5 km volgt u de weg naar links de Mozartstraat op. Na 1 km treft u alweer een rotonde. Hier slaat u rechtsaf en volgt  u op de Marquettelaan even later met de scherpe bocht naar links. 
U rijdt door totdat u weer bij de volgende rotonde komt. Daar gaat u rechtsaf de Rijksstraatweg op. Als u na ongeveer 0.5 km de verkeerslichten in het oog krijgt, wordt het opletten geblazen. U moet 150 meter voorbij deze lichten rechtsaf een smal weggetje in: de Oosterweg. Dit volgt u en weldra krijgt u het sportpark "De Vlotter" aan uw linkerhand.