· 

2022-08-14 6e Dingsdag-dag wederom succes.....


2022-08-14 6e Dingsdag-dag zonnig succes.....

Het wordt ééntonig, maar ook de 6e Dingsdag-dag was een daverend succes, mede door het weer en de fijne mensen natuurlijk. Want met dit weer kun je ook een drol verkopen.....


Zondagmiddag was het alweer de 6e editie van de Dingsdag-dag, destijds in het leven geroepen door een Dingsdag familie lid,  weliswaar met een afwijkende achternaam Leo Crouwel, maar wel degelijk een telg van de Dingsdag familie.  Dit jaar werd het gehouden in Opperdoes op de vakantielocatie, van twee andere Dingsdag familieleden..... En zoals de reactie zijn van de bezoekers zouden een aantal wel willen terugkomen op deze locatie, mits de eigenaren het natuurlijk weer beschikbaar stellen.  De  oorspronkelijk 5e Dingsdag-dag zou eerst op deze locatie worden gehouden, was het niet dat het grote "Corona spook" hier een stokje voor stak....

 

De aanzet voor deze 6e Dingsdag-dag  werd weer gegeven, zoals altijd, door Neef Leo die alle moeite heeft gedaan om iedereen weer een beetje op te trommelen, en bij de tijd te houden. Eigenlijk is zijn grote wens dat het volgend jaar wel wat soepeler zal gaan, en dat hij dan ook niet iedereen achter "de billen" aan hoeft te lopen....   Is de familie eenmaal aanwezig dan is de stemming altijd opperbest, en kan het haast niet meer mis. 

 

Máár zoals het weer gisteren was is het nog niet vaak geweest, heerlijk....  Ook werden enkele dames, die zich hiervoor aanboden, (als ik dit teruglees klinkt het een beetje vreemd) verrast met een korte rondvaart. Waardoor zij even prettig konden afkoelen op het water, maar het mes sneed aan twee kanten, het was ook prettig voor de schipper. De kleintjes konden ondertussen het Tiki-bad in en de oudjes lieten het, vanwege watervrees  afweten.

Later op de dag moesten we nog achter een fietsendief  aan, was er een "Zwarte markt en buitenboordmotorenhandelaar actief.....

 

Toch waren er ook nu weer enkele die deze feestdag, én de verjaardag van Neef Peter, niet hebben kunnen meebeleven, óf vanwege vakantie dat is natuurlijk een fijne bijkomstigheid, maar ook met de ondertussen enige lichamelijke ongemakken.  Want ondergetekende wordt natuurlijk ouder, maar de rest blijft niet stilstaan.....

 

Ik wil nog wel even stilstaan bij de voortreffelijke  medewerkingen, van de beide "dames des huize"  Jessica- en Lia Dingsdag, die met heel veel inzet dit voor ons allen hebben neergezet....

Leo wederom bedankt voor de heerlijke taart.

 

Familie, het was weer fijn, allemaal bedankt voor de medewerking en misschien tot volgend jaar.