·

2022-08-27 JO16 Zeeburgia-JO16 Telstar 0-4 (0-1) Vr.

Jeugdopleiding Telstar jeugd onder 16, seizoen 2022-2023

Vandaag waren de mannen onder 16 van Telstar op bezoek bij Zeeburgia voor de laatste oefenwedstrijd voor de competitie tegen FC Volendam begint.

Voor de drinkpauze in minuut 23 was Zeeburgia sterk. De mannen van de tegenpartij weten het middenveld te overheersen maar dit lijd niet tot scoren. Telstar, die tijdens de drinkpauze op de hoogte word gesteld van meer druk zetten op de verdediging en het vast zetten van het veld komt goed terug. In de 30e minuut is Telstar het team wat de voorsprong neemt. Door een voorzet van Vliegen kan Louwman met een omhaal de bal binnen schieten. Het team gaat met 0-1 de rust in.

In de tweede helft komt Telstar goed de kleedkamers uit en laat Zeeburgia hun hoofden wat meer hangen. Na een uur gespeeld te hebben is het Scheringa die de 0-2 maakt. Met een assist van Oudsten. Telstar blijft goed in de wedstrijd en lost situaties sterk op.  Van Noordenne bezorgd een uitstekende hoge steekbal naar Scheringa die de 0-3 binnen schiet. Het laatste doelpunt komt van Ait Mouhou die de bal van van der Vat richting het doel nog voor de zekerheid binnen kopt.

De mannen hebben zich goed bewezen in de laatste oefenwedstrijd voor de competitie start.

Zaterdag 3 september zal Telstar O16 de eerste competitie wedstrijd spelen tegen FC Volendam in het Kras Stadion. Aanvang 14:30 uur (KK)