·

2022-08-27 JO18 Hercules - JO18 Telstar 3-6 (2-4)

Jeugdopleiding Telstar jeugd onder 18, seizoen 2022-2023

Bekerwedstrijd: JO18 Hercules - JO18 Telstar 3-6 (2-4)

Zaterdag dan eindelijk een echte wedstrijd tegen competitiegenoot Hercules uit Utrecht.
De 018 begon goed aan de wedstrijd wat al resulteerde in een snelle 0-1 door S. Hagedoorn in de 4e minuut mede door een fout in de opbouw van de tegenstander. De 0-2 kwam al in de 10e minuut door een mooie pass van R. Benzzine op de diepgaande S. Ouass die koel afrondde met een schuiver langs de keeper. Daarna werd het rommelig van beide kanten met veel verkeerde keuzes en passes. In de 16e minuut kwam de thuisploeg terug tot 1-2 en maakte wij in de 26e minuut door een assist van O. Yilmaz op S. Hagedoorn de 1-3. Daarmee was het rommelig spel nog niet afgelopen en werd er in de eerste helft door beide ploegen nog een keer gescoord 2-4. Door Telstar werd dit gedaan door M. Hoesseini  mede door het goede spel van R. Oyemah.

In de tweede helft stond het zeker achterin wat beter en was er meer balans in het elftal. Zo konden we uitlopen zonder te veel moeite naar 2-6 door 2x O. Yilmaz door assist van L. Raspoort en S. Hagedoorn. In de slotfase kwam de thuisploeg nog een keer tot scoren wat de eindstand bracht op 3-6. Telstar 018 bekert verder (RRo)