· 

2022-09-10 JO16 Telstar-JO16 Fortuna W 2-2 (C2)


2022-09-10 JO16 Telstar-JO16 Fortuna W 2-2  (C2)

 

Strijden tot het einde van de wedstrijd wordt beloond met een verdiend punt,  2-2.


Fortuna Wormerveer komt op bezoek in Velsen voor de eerste thuis competitiewedstrijd van het seizoen. Het elftal van Steve Olfers houd zich net lang genoeg sterk en speelt gelijk (2-2) in Velsen. Een wedstrijd waarin veel leermomenten omhoog komen en worden meegenomen naar de trainingen.

De wedstrijd begint iets later dan gepland, om 12:10 uur trapt Telstar af op Sportpark Zeewijk in IJmuiden. Fortuna Wormerveer begint de wedstrijd direct met veel druk zeggen en hebben in de eerste 10 minuten direct twee kansen. Mark Wolfe komt goed in actie en zorgt ervoor dat Telstar op been blijft. Telstar vecht de volgende 10 minuten terug. Sven Scheringa komt met een grote kans op doel maar schiet net over.

Dan valt de 0-1 voor Fortuna Wormerveer in de '32ste minuut. Tom Smit word gewisseld voor Mazin Lamalmi. Het is Rojendro Oudsten die een schot op doel maakt die de keeper niet vast houd waardoor Sven Scheringa de bal binnen kan tikken. (1-1)

Na de rust begint Telstar sterk. Mazin Lamalmi komt met de perfecte doorgestoken bal en Sven Scheringa maakt zijn tweede doelpunt van de wedstrijd (2-1). De Witte Leeuwen staan weer op voorsprong. Maar de wedstrijd verloopt niet vlekkeloos. Helaas krijgen meerdere spelers geel en de sfeer slaat wat meer om. Fortuna Wormerveer komt terug (2-2). De mannen hebben het lastig en het is maar goed dat de wedstrijd wordt afgefloten.

Door het strijden hebben de mannen een punt binnengesleept. Zij staan na deze wedstrijd op de 5de plek in de competitie.

 

Aankomende zaterdag spelen de mannen van de JO16 uit tegen FC Emmen JO16 in het stadion De Oude Meerdijk.(KiKi)