·

2022-09-10 JO18 Hercules-JO18 Telstar 4-7 (3-1) (c2)

Ondanks mindere fase in de wedstrijd, wint de JO18 bij een power-full Hercules 4-7 (3-1)

Telstar O18 - Hercules - uit - zaterdag 10 september 2022 - 4-7 (3-1)

Knotsgekke wedstrijd met 2 gezichten; het begin van de 1e helft volle bak aan de slag met elkaar. Dan ‘maar’ 1 goal om vervolgens a lá de tegenstander te gaan spelen. Waarna met 3-1 achterstand de rust in. Even scherp zetten, details bespreken en de 2e helft in. Onze eigen spel, niet gek laten maken, lef, inzet, discipline en waar je goed in bent. En dan krijg je waar je recht op hebt; 6 goals scoren; klasse, klasse en nog eens klasse. 1 Tegendoelpunt door een misverstandje. En tevreden het veld af, maar wel met een beetje huiswerk. Mooi weekend en volgende weel weer een beetje beter tegen Zeeburgia thuis (bij Stormvogels) om 12:00. (RickG)