· 

2022-09-24 JO18 Hollandia-JO18 Telstar 1-4 (1-0) (C4)


2022-09-24 JO18 Hollandia-JO18 Telstar 1-4 (1-0) (C4)

 

Een geslaagde dag in Hoorn, met winst voor de JO18 van Telstar, 1-4 (1-0)...


klik op het plaatje om te vergroten
klik op het plaatje om te vergroten

Enorm grote groep met een goede hiërarchie die iedereen respecteert, maar niet iedereen even blij mee is, maar daarmee wel met goede energie omgaat, ook om het betere en meer mooie van jezelf. 3 Goede kansen in nog geen 3 minuten. En daarna nog een stel; het leek wel een schiettent op de kermis. Was toch weer een mooie dag.

 

De 1e helft veel geleerd en meegenomen naar de 2e helft.

En geslaagd afgesloten met elkaar. Complimenten aan de gehele groep, niemand uitgezonderd. Inclusief alle toppers achter de schermen. Veel respect voor de scheidsrechter en iedereen van onze tegenstander. En dank aan alle supporters voor hun komst, inclusief, maar zeker niet beperkt tot, spelers van ons vlaggenschip en de O21 (RG)

 

Voor deze fotoreportage heb ik Hannu Reijne bereidt gevonden om deze mooie plaatjes te maken....  (Razende Reporter)

 

 

Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan
Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan