·

2022-09-28 JO16 Telstar-JO16 Quick Boys 3-1 (1-1) (vr)

2022-09-28 JO16 Telstar-JO16 Quick Boys 3-1 (1-1) (V2)

Afgelopen weekend heeft de JO16 van Telstar alle punten binnen gehaald. Vandaag gekeken of ze hetzelfde op de mat konden leggen, in deze vriendschappelijke wedstrijd.....

Terug naar de JO16 pagina

Woensdag 28 september
Telstar onder de 16 speelt een oefenwedstrijd tegen Quick Boys. Flinke regenbuien zijn net langs geweest dus het veld is lekker nat. Het begin van de herfst. Lampen staan ook aan. Afgelopen weekend heeft Telstar alle punten binnen gehaald. Vandaag maar kijken of ze hetzelfde op de mat kunnen brengen.

Eerste helft
Telstar probeerde Quick Boys snel onderdruk te zetten. Dat deden ze goed. Door het druk zetten veroverde Telstar snel de bal en kregen daardoor veel kansen. Het ging alleen heel moeizaam voor het doel. De bal wilde er maar niet in. In de 11de minuut lukte het Telstar toch om te scoren. Door een mooi steekbal van Poelgeest op Wilson, die met de bal het doelgebied in kan dribbelen een de bal langs de keeper schiet 1-0. Dan komt er een fase in de wedstrijd dat Telstar slordig was. De bal werd snel veroverd maar ook snel verloren. Er kwamen wat kansen voor Quick Boys en ze scoorden ook aan het einde van de eerste helft 1-1 36ste minuut.

Tweede helft
De tweede helft begon met 3 verse spelers in het team. Ryan Boon voor van Noordenne Mark Wolfe voor Julian Kah Sven Scheringa voor Milan Wilson

Het begon net zo goed als de eerste helft.
Telstar veroverd veel de bal op de helft van Quick Boys. Waarbij Quick Boys de bal sneller diep ging spelen. Daar kwamen gevaarlijke kansen uit. Er werd goed verdedigd door Telstar. De mannen van Telstar gingen in hoog tempo door met snel druk zetten. Zo kwamen ze steeds vaker voor het doel van Quick Boys. In de 66ste minuut wist Scheringa het net te vinden 2-1. Na het doelpunt kwamen er weer fitte spelers bij
Kyano Seyd voor Matz Flipse
Jayden Sitabi voor Taha Ulas
Rojendro Oudsten voor Mazin Lamalmi
Abdulghanie Ait Mouhou voor Ilias Beneissa
Julian Louwman voor Berkantcan Poelgeest
Er kwam nog 1 doelpunt van Oudsten in de laatste minuut 3-1. (SteveO)

Aankomende zaterdag speelt Telstar onder de 16 weer. Dit keer spelen ze uit tegen DCG onder de 16-1. 11:30 trappen ze af. Succes Witte Leeuwen!!