· 

2022-10-01 JO16 rksv D.C.G. - JO16 Telstar 0-1 (0-0) (C5)


2022-10-01 JO16 RKsv D.C.G. - JO16 Telstar 0-1 (0-0) (C5)


JO16 van Telstar beloond zichzelf met 3 punten na een wedstrijd vol strijd, tegen DCG RKSV, 0-1 (0-0).....
https://www.dingsdags-fotopagina.nl/2022/10/01/2022-10-01-jo16-rksv-d-c-g-jo16-telstar-c5/

In de kleedkamer werd het al duidelijk gemaakt, maar de tegenstander wilt deze wedstrijd winnen na een eerdere 9-1 nederlaag. De mannen van de O16 moeten scherp zijn, want de spelers van DCG RKSV zullen niet zomaar hun koppen laten hangen.

Dit werd al snel duidelijk in de eerste helft. Direct in het begin van de wedstrijd werd er een stevige overtreding gemaakt op Tony van Noordenne.  De scheidsrechter wilt er niets van weten. Doorgaan, dat is wat wij moeten blijven doen. De jonge Witte Leeuwen laten zich niet gek maken. Goed druk uitoefenen en de juiste as dicht houden. Bij nog een overtreding worden de mannen even aan de zijlijn toegesproken door hun trainers. Zij attenderen de spelers nogmaals hoe zij het beste tegen dit vechtende team kunnen gaan spelen. De mannen hebben het door en voor de rust creëert Milan Wilson twee grote kansen. Nog zonder resultaat gaan we de rust in..

De tweede helft begint, de mannen hebben het zwaar. Vele kansen worden gecreëerd maar de bal wilt er niet in. Maar dan, terwijl iedereen al dacht dat de wedstrijd was gespeeld, is daar Milan Wilson in de slotfase van de wedstrijd. In de 79ste minuut schiet hij de bal hard in het doel. Het vele kansen creëren word beloond. In de blessure tijd spelen de mannen het spel uit en kunnen zij opgelucht ademhalen wanneer het fluitsignaal luid. Drie punten nemen de jonge Witte Leeuwen mee naar Velsen! Samen staan zij sterk, samen spelen zij het spel. Dat is het belangrijkste.

De volgende competitiewedstrijd wordt op 8 oktober gespeeld. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld tegen BFC , Bussum om 14:00 uur.

Basisspelers:

Julian Louwman, Sem Mendel, Tony van Noordenne, Rojendro Oudsten, Sven Scheringa, Jayden Sitabi, Abèl Vliegen, Milan Wilson (c), Kyano Syed, Abdelghanie Aitmouhou, Matz Flipse.

Wisselspelers: Dante van der Vat, Mark Wolfe, Issam Ait Kham, Ryan Boon, Berkant Poelgeest, Mazin Lamalmi, Taha Ulas.

Staf: Steve Olfers, Michael Dingsdag, Wouter Opgelder, Kiki de Ruig