· 

2022-10-15 JO16-JO16 asc Waterwijk 2-1 (2-0) (C7)


2022-10-15 JO16-JO16 asc Waterwijk 2-1 (2-0) (C7)


 

"Het weekend van de jeugd wordt geopend met een zege op Waterwijk door de Onder 16"... 2-1 (2-0)


Telstar Onder 16 heeft een goede wedstrijd gespeeld tegen Waterwijk asc. Zij speelde een sterke eerste helft en de wedstrijd had een spannende slotfase. De wedstrijd eindigde in een winst voor de mannen van Telstar. (2-1).

Zaterdagmiddag, 12:00 begon de thuiswedstrijd tegen Waterwijk asc. De mannen staan sterk in hun schoenen en beginnen de wedstrijd goed. Meerdere kansen worden gecreëerd, in de 23' minuut is daar onze aanvoerder Milan Wilson, met zijn derde doelpunt voor dit seizoen. (1-0) Niet lang daarna wordt er een overtreding gemaakt door Waterwijk, net buiten het zestien meter gebied. Abdelghanie Ait Mouhou draait de bal keurig in, waardoor Ryan Boon kan scoren. (2-0)
Een sterke eerste helft.

Tijdens de tweede helft merk je dat de tegenpartij feller het spel hervat. Door een overtreding moet Steyn Mussche het veld verlaten, Dante van der Vat komt voor hem het veld op. De scheidsrechter laat veel toe. Waterwijk asc komt in de 52' minuut terug in de wedstrijd. (2-1). De slotfase is stressvol voor beide partijen. Beide scoren, maar de doelpunten worden afgekeurd wegens buitenspel. Minuut 40' is al even voorbij, maar de scheids gaat nog even door. Tot daar dan eindelijk het fluitsignaal is. De mannen van de Onder 16 winnen de wedstrijd met 2-1.

Het is een weekend van de negen punten voor de jeugdteams van Telstar. Goed gedaan mannen.

Aankomende zaterdag speelt de Onder 16 thuis tegen FC Volendam. Aanvang 12:00 uur. Tot dan!