· 

2022-10-18 Local Boys Velsen en Telstar zoeken de samenwerking


Local Boys Velsen en Telstar zoeken de samenwerking

Telstar jeugd teams 2022-2023
Telstar jeugd teams 2022-2023

De afgelopen periode hebben er meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen Local Boys Velsen en Telstar. Het doel van deze gesprekken was om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen, de conclusie dat wij elkaar kunnen aanvullen was al snel getrokken.

Deze samenwerking past voor Local Boys Velsen goed in de doelstelling om lokale talentvolle voetballers extra uitdaging te bieden en hen daardoor mede te behouden voor de voetbalsport in een leeftijdscategorie waar uitval groot is.

Voor Telstar kan Local Boys Velsen een goed voorportaal zijn om lokale talentvolle voetballers sneller in kaart te brengen. Dit draagt bij aan de doelstelling van Telstar om op termijn 30% van de eerste selectie uit eigen opgeleide voetballers te laten bestaan, bij voorkeur uit onze regio.

Op woensdag 26 oktober zal de eerste stap van de samenwerking zichtbaar zijn in het BUKO Stadion waar de teams van Local Boys Velsen in verschillende leeftijdscategorieën het gaan opnemen tegen de jeugdteams van Telstar. Richting de toekomst zullen er gezamenlijk meerdere activiteiten georganiseerd worden en zal er ook gekeken worden hoe wij door kennisdeling elkaar verder kunnen versterken.

Als organisatie van de Local Boys Velsen zijn wij erg blij met zo’n mooie partner als Telstar en kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst waarin wij hopen een bijdrage te kunnen leveren aan het versterken van het lokale voetbal.