· 

2022-11-05 JO16 Fortuna W-JO16 Telstar 4-2 (C9)


2022-11-05 JO16 Fortuna W-JO16 Telstar 4-2 (C9)


Verslag Wouter Opgelder, Foto's Kiki de Ruig
Verslag Wouter Opgelder, Foto's Kiki de Ruig

 

Na een gelijkspel van vorige week is Telstar o16 opzoek naar de 3 punten tegen Fortuna Wormerveer o16.


De wedstrijd begint op een echte herfstachtige dag in de late middag 17:00, Vanaf de aftrap is Fortuna Wormerveer ook op zoek naar een revanche van vorige week. Ze houden het spel compact en strijden voor elk duel, ze komen erdoor aan de linker kant met een steek paas en scoren in de 9de minuut de 1-0. Telstar laat de moet niet zaken en tonen veerkracht komen steeds meer in de wedstrijd en aan voetballen toe. Met een paar goed uitgespeelde kansen komen de aanvallers steeds vaker 1 op 1 op de keeper. Vanuit de corners worden de heren van o16 ook steeds gevaarlijker. Maar de bal blijft elke keer net aan de verkeerde kan van de paal erlangs glijden. Fortuna speelt steeds meer op de counter.

In de tweede helft is niet alleen Steve aan het wisselen, ook krijgen we een scheidswissel. De 2de als het ondertussen al avond is begint Telstar 016 sterk de ze domineren de wedstrijd komen steeds betere kansen. Er hangt een doelpunt in de lucht. Alleen is het Fortuna Wormerveer die met een slimme vrije trap de 2-0 maakt, Fortuna neemt daarna de overhand en maakt ook de 3-0. Telstar o16 maakt een domme overtreding en krijgt rood. Ondanks de rode kaart komen ze nog wel op de 3-1, na het doelpunt krijgen ze wel weer meer grip op de wedstrijd, ze komen weer dichtbij een doelpunt. Helaas voor Telstar is het weer Fortuna Wormerveer die de 4-1 maakt. Telstar komt nog wel terug tot een 4=2 maar het is te laat de scheidsfluit af en het is voorbij (WO)

De heren kunnen zich nu opmaken voor een thuiswedstrijd tegen FC Emmen aankomende week. 12:00 aanvang op sportpark Zeewijk.  U bent van harte welkom.....