·

2022-11-05 JO18 Telstar-JO18 Hercules 6-1 (C9)

Foto's Rick Gerritsen

Mooi duel tegen een volwassen tegenstander, leidt toch naar een ruime overwinning, 6-1.....

Mooie dag, een dag die wij wel spannend vonden, getuige de uitwedstrijd, alwaar wij een zeer volwassen tegenstander troffen, die het duel, zowel mentaal als fysiek niet schuwde. Een goede scheidsrechter, die prima leidde en, alhoewel ietwat te veel aanwezig, alles goed aanvoelde en aan heeft gepakt. De 1-0 zat er al snel in, simpelweg omdat wij goed en fel in de wedstrijd zaten. Na 30 minuten stond de 4-0 op de het scorebord; een terechte stand van zaken. Na de rust 1 wissel en een kleine terugval, geheel begrijpelijk, gezien de stand. De 4-1 was het gevolg. Daarna zetten wij de schouders er weer onder en speelden wij weer als vanouds. 3 Wissels en daarna nog 1 wissel. 2 Goals erbij en een mooie afsluiting van een goede wedstrijd.

Respect en dank aan alle betrokkenen vandaag en op naar meer en nog beter! Volgende week om 14:00 uit tegen Zeeburgia en dan kunnen we de mouwen weer opstropen voor een mooi potje voetbal.