· 

2022-11-12 JO16 Telstar-JO16 FC Emmen 0-4 (0-1) (C10)


2022-11-12 JO16 Telstar-JO16 FC Emmen 0-4 (0-1) (C10)


Foto's en verslag KiKi de Ruig
Foto's en verslag KiKi de Ruig

 “De JO16 zet de keeper van FC Emmen de eerste helft aan het werk, maar de doelpunten willen niet vallen.” 0-4


Het is prachtig weer tijdens de 10de competitie wedstrijd in eigen huis tegen FC Emmen. Maar de doelpunten mogen maar niet vallen. Het elftal van Steve Olfers begint de eerste helft sterk en Telstar lijkt de betere ploeg te worden van deze wedstrijd. Het is dan wel belangrijk dat de schoten op doel er natuurlijk in gaan, maar dat wilt vandaag niet lukken. Telstar krijgt in de eerste helft een penalty tegen.   De speler van FC Emmen schiet deze hard op de Na lang sterk op de benen te hebben gestaan valt daar het ongelukkige tegendoelpunt in minuut 34. (0-1)

Na de rust wilt het allemaal niet lukken. In minuut 60 is daar het tweede tegendoelpunt. (0-2) FC Emmen lijkt het spel naar zich toe te trekken. Na het doelpunt komt er een ongelukkig moment in de wedstrijd waardoor het spel even stil gelegd wordt voor een medische check voor de keeper van de thuisploeg. Een noodgedwongen wissel gaat samen met nog drie wissels. Verse energie in het veld. Maar het mag niet zo zijn. In minuut 68 is het derde tegendoelpunt (0-3) en tijdens minuut 71 is de wedstrijd gespeeld. (0-4)  (KiKi)

Telstar JO16 verliest thuis en focust zich op de volgende uitwedstrijd tegen Almere City. Deze wordt gespeeld op zaterdag 19 november, aanvang 13:15 uur.