·

2022-11-12 JO18 Zeeburgia-JO18 Telstar 0-3 (0-1) (C10)

2022-11-12 JO18 Zeeburgia-JO18 Telstar 0-3  (0-1) (C10)

Foto's en verslag Rick Gerritsen

Betaald parkeren een heerlijk zonnetje, en een lastige tegenstander, eindigt met een goede 0-3 overwinning...

Zonnetje, lastig en betaald parkeren, verouderd veld, weinig gelegenheid tot een goede warming up, 18 fitte spelers op de lijst en een tegenstander, die er alles aan zal doen om geen herhaling te krijgen van de uitslag van de vorige wedstrijd. En dan beginnen we welhaast ongelooflijk sterk. 20-25 Minuten Lang, alles klopte en bijna iedereen gaf alles en nog een beetje meer; Wow! De 0-1 in de 14e minuut was dan ook geheel verwacht. Maar 1 goal voelde als te weinig bij ons allemaal, hetgeen direct tot uiting kwam in de rest van de wedstrijd. We vielen veelal ietwat terug; zonde hoor, want we kunnen allemaal zo goed voetballen. En, als dat dan ook nog eens samendoet en met goede energie en een prima strijdplan, dan zijn wij echt onverslaanbaar in deze divisie. Maar goed, dat is voetbal, de mooiste en belangrijkste bijzaak in het leven.

De wedstrijd weer :); Een wissel in de rust, met de hoop op een mooiere voortgang en een moment van spiegelen naar onszelf om volgende keer nog bete. En weer knallen samen. We hielden veldoverwicht en kwamen wederom niet echt in gevaar. Ook wel heel belangrijk om aan te geven hoor. Want we kijken wel heel veel naar verbetering van onze voetbalconditie, maar dit mag en word zeker niet over het hoofd gezien hoor. De 0-2 in de 59e minuut, ook het mooiste doelpunt van de wedstrijd, omdat het een schitterend samenspel was van ons allen, niemand uitgezonderd. 3 Wissels, vooral om een signaal naar onze toppers en natuurlijk speelminuten om behoud van zoveel als mogelijk kwaliteit voor het team. De 0-3 tijdens een gepaste opleving van het team. En zo met discipline, het liefst nog een paar goals, maar zeker geen tegendoelpunt, naar het einde. Al met al een prima zaterdag weer met groot respect van mijn zijde voor wederom een overwinning in de 10e finale met nog 4 finales te gaan!