· 

2022-11-19 JO18 Telstar-JO18 Hollandia 0-3 (0-2) (C11)


2022-11-19 JO18 Telstar-JO18 Hollandia 0-3 (0-2) (C11)


Foto's:  AmsterdamNed Photography, verslag Rick Gerritsen.....
Foto's: AmsterdamNed Photography, verslag Rick Gerritsen.....

 

JO18 van Telstar geeft, door slordig spel, vertrouwen aan de tegenstander, en leidt daarmee eigen verlies in, 0-3 (0-2).....


 

Lastige dag. Begon met het uitvallen van Tibbe wegens een blessure en werd vervangen door Jinroy. En Mohsen op de bank. De eerste 20 minuten leek er niets aan de hand en waren wij de bovenliggende partij. En toen 2 corners van de TP, die zonder veel belemmering konden worden ingeschoten.

De tegenstander hanteerde veelal de lange bal en verdedigde kort en scherp, net als hun fysiek goed werd gebruikt bij de duels van hun aanval. En daartegen waren wij niet bestand. We werkten allemaal keihard alleen ontbrak dat laatste beetje gif.

Waarmee wij normaal zien dat wij de bal sneller moeten spelen, eerder en meer moeten vrijlopen, de bal sneller wegtrappen en de bal sneller en beter afdrukken. De ballen achter de man waren legio en daardoor kreeg de tegenstander steeds meer vertrouwen. Daarna kon de wedstrijd nog wel een uur doorgaan, maar we zouden niet meer scoren. Anyhow, streep eronder, ervan leren, komende week weer lekker trainen en volgende week weer met plezier, lef, inzet en discipline het veld op.

 

Mooie zondag (RG)

Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan
Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan