· 

2022-10-29 JO18 Fortuna W.-JO18 Telstar 0-7 (0-4) (C8)


2022-10-29 JO18 Fortuna W.-JO18 Telstar 0-7 (C8)


 

 

 

JO18 haalt uit bij Fortuna Wormerveer, maar is nog genadig..... 0-7 (0-4)


Een mooie voetbalzaterdag; 12:00, een nat veld van de douw, mild weer, een beetje zon en Telstar O18 klaar om te knallen bij Fortuna Wormerveer

 

Fantastisch om te zien dat iedereen fit is, enorm lastig voor de trainer om keuzes te maken en zijn beste team op het veld te zetten. En wederom veel respect voor eenieders bijdrage en die van Gijs in het bijzonder. We hopen dat wij dit niet vaker hoeven te doen en één van de ouders over de streep kunnen trekken om de rol van grensrechter op te pakken; m.a.w. Komt goed:). De tegenstander stond compact georganiseerd en zakte in tot de kop cirkel op onze helft met 2 spitsen, 5 middenvelders, 3 verdedigers en natuurlijk de keeper. Zodra onze bal bij de buitenste backs kwam, werd er druk gezet. In het begin even herkennen om vervolgens te erkennen en de handelingssnelheid vergroten, waarna de motor ging draaien. Vooral wanneer de bal bij onze centrale middenvelder kwam (die zijn eerste 90 minuten van het seizoen maakte), was het raak en verbond hij snel naar de spitsen, die de meeste ruimte hadden. En zo stonden we na 45 minuten met 0-4 voor, maar had zo maar meer kunnen zijn.

 

Twee wissels in de rust en 7 minuten later lag nummer 5 in het mandje. In de 65e minuut een goal van onze nummer 10, die deze goed kon gebruiken en veel vertrouwen kan tanken uit zijn goal en 45 speelminuten sinds lange tijd. De laatste goal van onze centrale verdediger, was er 1 uit de corner en zouden wij persoonlijk graag vaker willen zien :). Al met al een mooie dag en nog steeds bezig met het spelen om de prijzen; een doel dat mentaal niet de meest eenvoudige is, waardoor enorm veel respect voor de mannen voor de wijze waarop zij hiermee steeds beter omgaan. Volgende week Hercules thuis en dan kunnen wij de mouwen weer opstropen en volle bak aan de slag; een heel mooi vooruitzicht (RG)

 

 

Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan
Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan