· 

Telstar JO21 Kampioen competitie Najaar 4e Divisie A

Telstar JO21 Kampioen competitie Najaar 4e Divisie A

Zaterdagmiddag kon de JO21 van Telstar najaar kampioen worden in Divisie 4-A van de K.N.V.B.. Ze zouden dit op eigen kracht kunnen bereiken, als er gewonnen werd van de Koninklijke H.F.C. uit Haarlem.  Dit werd door stug spel van de tegenstander deels verijdeld, was het niet dat er hulp kwam uit Spakenburg, de tegenstander van volgende week IJsselmeervogels.  De nummer 2 van de competitie, en naar mijn mening het sterkste team waar tegen Telstar de degens heeft gekruist, om een beetje in de Griekse mythologie te blijven, Hercules, werd met maar liefst 5-0 door de kinderen van de uitvinders van de "natte cake"  van het veld weggevaagd. Door deze mazzel werd de JO21 van Telstar, twee wedstrijden van het einde alsnog Kampioen.  Maar laat het dus een waarschuwing zijn voor de komende wedstrijd, in de strijd tussen de beide Vissersdorpen....  (RR)