·

2022-12-03 JO08-3 sc Hoevelaken-JO08-2 Rood-Wit 2-3

Ondanks goede kansen en
mooie acties, krijgen de strijders van sc.Hoevelaken te weinig, gelijkmaker in de dying seconds, één tiende seconde te laat.... 2-3....

Vandaag 3 december komen onze strijders in actie tegen Rood Wit uit Putten.
Nog voordat de wedstrijd begon was waren Sint en Piet langs geweest in de kleedkamer en hadden  naast een fantastisch gedicht voor elke strijder een heerlijke chocoladeletter achter gelaten. Dat wordt smullen!

Om 8.30 was de aftrap van de wedstrijd.
Tijdens de eerste 10 minuten stond Yem op goal. Na een paar minuten was de eerste kleine kans voor Rood Wit, maar deze bal ging gelukkig naast.
Er werd veel gevoetbald op het middenveld en werden helaas weinig kansen gecreëerd. De strijders hadden het lastig tegen mannen uit Putten en na een goede redding van Yem kwam de eerste goede kans van Miró na een actie van Jessey, maar ook dit schot ging helaas niet in het goal.
Helaas kwamen onze strijders op 0-1 achterstand na een frommel goal van Putten. Deze was ook niet meer door Yem te stoppen.
In de 2e 10 minuten  stond onze nieuwste aanwinst Jessey op goal. Na een kleine kans van Kay (shot ging op de keeper) en Miró ( ook op de keeper) was het toch die dekselse spits van Rood Wit die de bal achter Jessey wist te werken. 0-2.
Vrij snel hierna kwamen onze strijders op 1-2 na een mooi afstandsschot van Yem. Onze wervelwind op het veld Yem kwam hierna nog een keer aan de bal en omspeelde het halve veld, maar dit mocht helaas niet in een goal resulteren.
In de 3e 10 minuten stond Yaman op goal. Na kleine kansjes over en weer kwam de bal toch helaas achter Yaman door een mooi lob afstandsschot van Rood Wit. 1-3
In de laatste 10 minuten stond Kay op goal. Na een actie van Rood Wit kwam de bal tegen de paal en tegen de rug van Kay, maar gelukkig rolde deze bal niet over de lijn en gelukkig was het geen goal.
Toch komen onze strijders op 2-3 door een mooie goal van Miró na een schitterende actie.
Na een kleine kans van Hidde (helaas naast) vond de spelleider Jerry het welletjes en gaf aan dat de wedstrijd er op zat. Dit werd niet door de spelers gehoord en scoorde Hoevelaken toch nog, maar deze telde helaas niet. Hierdoor kwam toch de eindstand op 2-3, maar het was een fantastische pot  om te zien voor de vele toeschouwers die op de wedstrijd waren afgekomen (DvL)