· 

2022-12-03 JO18 Zuidoost United-JO18 Telstar 0-4 (0-2) (C13)


2022-12-03 JO18 Zuidoost United-JO18 Telstar 0-4 (0-2) (C13)


 

Hard werken en afstandschoten, van de JO18 van Telstar,  nekken Zuidoost United in de laatste minuten, 0-4 (0-2)....


Amsterdam, zaterdag 3 december 2022, 14:30; Lekker fris buiten en spelen tijdens de wedstrijd van het Nederlands Elftal. Mooie basisopstelling en verkleumde spelers op de bank, maar wel allen 1 voor 1 klaar om te gaan knallen tegen de JO18 van ZuidOost United. De nieuwe afspraken waren wat onwennig, waardoor het vrijwel een helft duurde om daaraan te conformeren en niet net als de tegenstander te gaan spelen. 2 Verse krachten in de 2e helft erin en na 5 minuten lag de bal al in het mandje door een mooi afstandschot, waartegen de keeper van ZuidOost United niet bestand was. En 5 minuten later kon hij een schot van ons spits ook niet onder controle krijgen waardoor de 2e spits de bal intikte; hatsikidee 0-2. Ondertussen scoorde Oranje de 1-0 en wij balden verder op het koude veld met beste Oostenwind. De wissels die de 60e minuut in het veld kwamen, gaven het team een extra impuls wat na 80 minuten beloond werd met een intikker na een zeer fraaie actie vooraf. En in de 90e minuten vonden we het tijd voor nummer 4. Waardoor we tevreden de warme kleedkamer en kantine in mochten om nog een glimp op te vangen van de 1e helft van het Nederlands elftal, die wij 2-0 zagen maken. Respect voor alle spelers, om hun stinkende best te blijven doen, met de wetenschap dat het kampioenschap aan onze neus voorbij is gegaan en nog 1 wedstrijd voor de winterstop bij ons thuis tegen Kon HFC. Fijne Sinterklaas en tot de volgende wedstrijd.... (RG)

Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan
Klik op het logo om naar de JO18 pagina te gaan