·

2022-12-17 JO16 asc Waterwijk-JO16 Telstar 1-4 (1-1) (C14)

Laatste wedstrijd van het jaar mondt uit, na snelle achterstand, in een mooie 1-4 overwinning in Almere.....

Ondanks dat door de winterse temperaturen en afgekeurde velden de mannen van de O18 en O21 niet konden spelen dit weekend, reisde de O16 af naar Almere voor hun laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen ASC Waterwijk.

Telstar start lekker en zorgt ervoor dat Waterwijk geen kansen kan creëren. Ze zetten goed druk, weten wat zij doen en voeren dit uit. Maar dan.. de mannen verliezen kort de concentratie en Waterwijk slaat direct toe. (1-0) Waar Telstar in het afgelopen seizoen nog wel eens hun koppen laten hangen is het nu direct tijd om terug te slaan. De mannen strijden als echte Witte Leeuwen en komen al snel terug door een prachtig doelpunt van Abèl Vliegen. (1-1) De mannen maken goede combinaties en laten zichzelf goed zien.

In de tweede helft gaat dit door en wij laten ons niet gek maken door de kou. Na 59 minuten gespeeld te hebben is het weer raak. Wederom is het Abèl Vliegen met een prachtig doelpunt. (1-2) Er komen meerdere gevaarlijke kansen. Waterwijk probeert het om hun kansen te creëren maar Telstar zit er bovenop. En ja hoor, daar zijn we weer. Julian Louwman maakt de 1-3. En niet lang daarna komt hij al weer met de 1-4. De wedstrijd is gespeeld.

Ook de mannen van de O16 mogen nu gaan genieten van de komende vrije dagen.

Wij van de O16, spelers en staf, wensen iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde!   Tot volgend jaar.