· 

2023-01-07 aankondiging JO21 Telstar-JO21 NAC (B2)


2023-01-07 aankondiging JO21 Telstar-JO21 NAC (B2)

Allereerst wil ik vanaf deze plek, mede namens de spelers van de JO21 van Telstar en haar staf, voor iedereen die ons lief is, een gezond-, gelukkig- en sportief 2023 wensen..... 

Maar dan nu weer "business as usual"..... 

Komende zaterdagmiddag gaan de Young White Cups spelen tegen de mannen uit Noord-Brabant, NAC Breda.  Deze wedstrijd heeft een extra dimensie, want de huidige trainer van de jongelingen van Telstar en goede bekende van ondergetekende, Michael Dingsdag, heeft destijds min of meer de basis gelegd van de huidige JO21 van NAC, bij de opzet van deze competitie. Eerder had
hij ook al de JO12, JO13, JO15, JO19 en de JO21 van NAC onder zijn hoede. Ook zijn er diverse mannen van dat team, bij NAC in de "heen en weer" beland, waar zij tussen het 1e en de JO21 aan het pendelen zijn... 

Zaterdag mogen de mannen van Telstar laten zien wat zij in de tussentijd bij de Jeugdopleiding van Telstar al hebben opgestoken. Ondertussen gaan zij als promovendus naar de 3e Divisie, het  opnemen tegen de promovendus van de 2e naar de 1e Divisie, najaar 2022-2023....  Hopelijk zal deze strijd in het voordeel van de Jonge Witte Leeuwen uitpakken, zodat zij ook de tweede bekerronde doorkomen en zij de derde ronde kunnen halen..... (RR)