·

2023-01-24 Nat.team Sint Maarten-JO18 Telstar 0-1 (vr)

De JO18 speeelt topwedstrijd tegen het Nationale team van Sint Maarten 0-1.....

Wat een mooie wedstrijd vandaag zeg. We speelden tegen een fysiek en mentaal sterk Nationaal team van Sint Maarten. met hier en daar een briljante speler bij de tegenstander.
 De 1e helft was goed en leerzaam, maar wel zwaar, maar we hadden de 1e 20 minuten het beste van het spel.  De rest van de 1e helft was zwaar
Maar wij sloegen ons er doorheen en vol gas de 2e helft in.  Paar goede en dankbare wissels.  Een schitterende vrije trap in de 77e minuut, waardoor de 1-0 voor ons,

Grote dank aan gastheer Dios. een fraaie en fijne avond met alleen maar winnaars
En voor de O18 van Telstar een mooie opmaat naar as zaterdag
En St Maarten heeft een goede basis voor een fraaie 2e ronde van de Nations League medio maart in St Thomas..  Succes voor die boys en tot de volgende wedstrijd..... (RG)