·

2023-01-28 JO18 Telstar-Fortuna W. 4-2 (2-1) (C3)

De JO18 ontmoet stugge tegenstander, maar behaald toch de winst, 4-2 (2-2).....

Stugge wedstrijd met een felle tegenstander, die ons wilde bespelen met een compact verdedigend spel en een snelle omschakeling bij balverlies. Hierdoor kwamen wij ook op achterstand, hetgeen werd goedgemaakt door 2 mooie doelpunten uit vrije trappen van ons. De 2e helft was veel beter van ons en tot de 80e minuut hadden wij het beste van het spel. Een kort moment van onoplettendheid in de 83e minuut zorgde nog voor enige spanning, maar hiermee werd een paar minuten later korte metten gemaakt door een schitterend afstandsschot van 20 meter, waarna de drie punten een feit waren. Al met al goed gestreden, niet geheel ongeschonden uit de strijd gekomen en de komende week met goede zin en plezier keihard werken naar de kraker volgende week om 12:30 tegen AFC’34

10’      0-1

25’      1-1 Bram (Rayyan)

30’      2-1 Jessy (Rayyan)

45’      Samir en Dorus voor Mohsen en Orhan

56’      3-1 Latif (Rayyan -Jessy)

80’      Chris voor Rapha