· 

2023-02-04 JO16 Telstar-JO16 Almere City FC 0-1 (0-1) (C4)


2023-02-04 JO16 Telstar-JO16 Almere City FC 0-1 (0-1) (C4)


 
Verlies in eigen stadion. Een wedstrijd om snel te vergeten. Snel herpakken en sterker terug komen.... 0-1 (0-1).


De JO16 speelde zaterdag in ons eigen BUKO Stadion in Velsen. Een mooi affiche voor de jeugd. Maar helaas, zonder succes te boeken. Om 14:30 uur werd er afgetrapt door de thuisploeg. Het eerste gedeelte van de wedstrijd wordt er druk gezet, maar de mannen van Almere City hebben goed getraind op de counters en stille wedstrijdmomenten. In de 27ste minuut valt het eerste en enige doelpunt (0-1). De rest van de wedstrijd komen wij amper terug. Naast een kleine opstand in het veld krijgen wij nog èèn kans die erin gaat, maar deze werd afgefloten vanwege een eerdere overtreding.

Het is een wedstrijd waarbij wij gedomineerd werden en het spel verloren, nu is het tijd om de koppen omhoog te houden. Door te pakken en te gaan voor het belangrijkste, namelijk: het kampioenschap (KiKi)

Aankomende zaterdag spelen de mannen uit tegen AFC 34 in Alkmaar. Een vroege wedstrijd om 10:15 uur. De wedstrijd is vrij te bezoeken bij Sportpark AFC'34.