2023-02-25 JO18 Telstar-JO18 PEC Zwolle (B 1/8)

x

2023-02-25 JO18 Telstar-JO18 PEC Zwolle 1-3 (1-0) (B 1/8)

Foto's en verslag van Rick Gerritsen

Geen ronde verder, voor de JO18 van Telstar, maar veldspel geeft vertrouwen op een goed seizoen vervolg.....

Vandaag een mooie krachtmeting tegen de O18 van PEC Zwolle, uitkomend in de hoogste divisie van Nederland.  Wij begonnen sterk en scoorden na 8 minuten uit een schitterende vrije trap.
En volgens ondergetekende hadden de 1e 20 minuten het beste van het spel.  Daarna kwam de druk van een mooi spelend PEC Zwolle, maar wij gingen tevreden de rust in met een 1-0 voorsprong.

De 2e helft begonnen we ook scherp en goed. Maar door een ietwat ongelukkig misverstand kregen wij ons 1e tegendoelpunt
Net als de 1-2 in de 64e minuut.
Wij deden niet onder voor PEC en gingen uiteindelijk met 1-3 het veld af
Dubbel gevoel, want we zijn tevreden over ons vertoonde spel, maar hebben wel verloren.
Wij koesteren de stille hoop dat iedere speler de rest van het seizoen met deze instelling blijft ballen, dan hebben wij goed vertrouwen op een fraai verder verloop van het seizoen