· 

2023-03-18 aankondiging JO21 Telstar-JO21 Fortuna Sittard (C8)

x

2023-03-18 aankondiging JO21 Telstar-JO21 Fortuna Sittard (C8)


Na enkele weken geen competitie te hebben gespeeld gaan de Young White Cups  het opnemen tegen de mannen uit Zuid-Oost Nederland, Fortuna Sittard. Één van de eerste betaald voetbalverenigingen in het betaalde voetbal Op dit moment doen de "Sittardianen" het bij de JO21 niet verkeerd, en zijn ze met één punt meer juist boven de heren uit Velsen-Zuid beland.  Indien er komende zaterdag gewonnen wordt door de JO21 van Telstar, dan komen ze op één van de twee promotie plaatsen terecht.....    Als jullie de strijd aangaan, zoals de eerste helft tegen 1e Divisionist ADO Den Haag, dan gaat het goed komen. Wordt de lijn van de tweede helft doorgezet-, dan wordt het lastig..... Heren neem dit advies mee, en veel succes, volgens mij hebben jullie iets recht te zetten tegen deze tegenstander. (RR)