·

2023-04-01 JO18 Fortuna W.-JO18 Telstar 3-2 (1-0) (C10)

x

Genoeg zuurstof, onder goede leiding, in een 1:4:4:2 maar geen punten voor de JO18 van Telstar.... 3-2...

Lekker druilerig weer met genoeg zuurstof in de lucht. Goed fluitende scheidsrechter en een begin van ons dat voor verbetering vatbaar was.

Spelen 1:4:4:2. In de 6e minuut  1-0 tegen omdat geen mandekking gaven bij de omschakeling en geen onderlinge samenwerking. Mooie gaol van de tegenstander.
2-0 in de 33’ minuut, maar die werd gelukkig afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Verder geen positieve bijzonderheden van de 1e helft.. 46’ Rojendro en Samir voor Latif  en Dorus. En vol goede moed aan de 2e helft beginnen. Maar het wil niet vlotten. Paar kleine kansen met de corners en een enorm grote kans voor de tegenstander die gelukkig niet werd verzilverd. En yesssss, in de omschakeling de bal veroverd en een schitterende solo op het doel van de tegenstander af en terecht beloond met een goal. 1-1 Met nog een half uur te gaan. En 2 min later een mooie pass van de middenvelder in de 16 van de tegenstander en schitterend afgerond door ons. 1-2. En een beetje meer controle over de wedstrijd; een beetje maar hoor. En de 2-2 in de 68e minuut. Min of weer in de omschakeling. Enne, ff tussendoor, de CV van de O16 is een welkome verrijking. Twee wissels in de 70e minuut, Mohsen en Bilal voor Enzo en Aimane. En weer een omschakelmomentje tegen die, met dank aan Mohsen, niet tot de 3e tegengoal leid. In de 37e minuut Nicharel voor Sebastiaan en samen nog even vol gas knallen. Het zonnetje komt zelfs een beetje door. En de 3-2 om de oren in de 91e minuut. Nog even wat extra tijd, maar het mocht niet meer baten en, helaas maar waar, terecht verloren! En met zijn allen keihard op zoek naar de wil om te winnen.(Rick Gerritse)