·

2023-04-08 JO18 Telstar-JO18 Kon. HFC 0-0 (C5) gestaakt.

2023-04-08 JO18 Telstar-JO18 Kon. HFC 1-0 (vervolg 25 min van C5, op 0-0)

Met nog 25 minuten op de klok, bij 0-0 gestaakt, vanwege blessure scheidsrechter, nu bij inhaal 1-0 winst.....

Zaterdag 11 februari stond de 5e wedstrijd van de voorjaarscompetitie voor de JO18 van Telstar op het programma en wel tegen Koninklijke HFC JO18.
Een bekende tegenstander die nog fris in het geheugen stond. Kon. HFC kwam namelijk vlak voor de winterstop op dinsdagavond 20 december op bezoek nadat de wedstrijd de zaterdag ervoor was afgelast. Deze wedstrijd eindigde in 1-0.

De wedstrijd van 11 februari verliep ook niet zoals van te voren voorgesteld.  Daar liep de MiB namelijk ongeveer 25 minuten voor tijd een blessure op, waardoor de wedstrijd werd gestaakt. Gistermiddag "high noon" stond deze key wedstrijd voor de JO18 wederom op de kalender....

Nu werd van quite af aan direct hoog druk gezet, en in een hoog tempo de tegenstander afgejaagd. De MiG vandaag, die al laat op het sportpart "Zeewijk" aankwam, was niet helemaal opgewassen tegen het redelijk hoge tempo, en ging veelal af, op appelleren, waardoor hij veelal het ritme verstoorde.   Dat de JO18 vandaag toch nog de winst greep, was verdiend, niet alleen gezien het veldspel, , maar heeft ook zeer weinig, of zelfs geen,  kansen heeft weggegeven. Het doelpunt viel in de 75e minuut, na goed doorgaan van Samir Ouass, die de keeper in de korte hoek verschalkte....  (RR).