·

2023-04-10 Regionaal tweeluik JO18 Telstar-JO19 Local Boys 4-1

Foto's van KiKi de Ruig, verslag Jordi van Ewijk

Ook de JO18 wint van Local Boys, publiek krijgt waar voor hun geld in het BUKO stadion!

Na de wedstrijd van de JO16 was het de beurt aan de JO18 tegen de JO19 van de Local Boys…

Het eerste kwartier werd er vooral veel op het middenveld gevoetbald en waren er weinig kansen.

Een tweetal minuten later was het de linker middenvelder die weggestuurd werd, maar zijn schot richting de verre hoek ging net voorlangs…

Diezelfde linker middenvelder speelt de bal op prachtige wijze met buitenkant voet richting de spits, die niet nadenkt en de bal keihard op de paal schiet.

Na 28 minuten is het Local Boys die een kans krijgt, maar de bal net langs de paal schieten.

Tien minuten later was het weer Telstar die over rechts doorkwamen, de bal werd laag voorgezet richting de spits en verlengd de bal richting doel… Of daar nog een verdediger aan zat was lastig te zien zonder VAR… Maar Telstar op voorsprong, 1-0!

Na 39 minuten wordt het 2-0… Bal van de rechter spits richting de overgekomen middenvelder die daarvoor de bal speelde naar de rechter spits… Puntert de bal in de korte hoek langs de keeper.

En zo was de ruststand 2-0 in het voordeel van de Witte Leeuwen!

Na ruim een kwartier na rust kregen de Local Boys een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel. De vrije trap ging over de muur buiten het bereik van de doelman en de Local Boys vonden weer de aansluiting!

20 minuten later is het Telstar dat een corner krijgt, slaat af, en zonder nadenken is het de middenvelder van Telstar die de bal op z’n slof neemt, 3-1!

Een minuut later is het de ingevallen rechterspits die richting het de doel van de Local Boys gaat, schiet op de paal, maar daar is de middenvelder met rugnummer 10 weer die de niet te missen kansen toch nog tot een goed einde bracht en daarmee de eindstand bepaalde, 4-1!!!

Kortom een mooie middag/avond in het BUKO Stadion voor veel publiek uit de regio… Zij konden genieten van twee leuke wedstrijden, want alle teams wisten het publiek met fraaie acties het publiek goed te vermaken! (JvE)