·

2023-04-13 JO18 Telstar-JO18 - Quick Boys 9-0 (5-0) (C13)

"Waren wij nu zo goed, of waren zij nu zo slecht?" Quick Boys over de knie 9-0 (5-0).....

Quick boys zakt bij tijd en wijle in, hanteren veelal de lange bal en zijn erg fel, op het randje, vooral op de bal.
Lekker weer met de, op ons complex, gebruikelijke wind, dit keer uit het noordoosten
Iedereen op tijd en klaar voor de strijd met een mooi plan om als team volle bak te gaan knallen.
De wedstrijd begint snel met veel dreiging van de tegenstander, maar bij balbezit in de omschakeling een fantastische kans met een 1-tegen-1 situatie tegen de keeper, maar we zijn nog niet fel genoeg in de afronding.
Tp zakt in tot 20 meter  op onze helft en jaagt af op het moment dat onze zijkant word ingespeeld.
1e corner voor ons in de 7e minuut, maar die blijft door de wind min of meer in de lucht hangen. 1-0 in de 9e minuut van Bram na een fraaie assist van Rafie.
Een voorzet van de linkerkant in de 11e minuut gaat per ongeluk 😊 op paal; was een leuke 2-0 geweest.
Wow, Rayyan word op 40 meter van de goal van de tegenstander ingespeeld, dribbelt 15 meter en schiet de bal in de touwen in de 17e minuut.
En een goed voorbeeld doet volgen; Rojendro doet hetzelfde nog geen 3 minuten later; 3-0 is een feit.
Van de 20e tot de 25e geeft de tegenstander iets meer weerstand en creëert een tweetal goede kansen, waarvan 1 tegen de paal. Maar wij herstellen goed en nemen het spel weer over.
Een intikkertje in de 30e met de 4-0 door Aimane na een assist Rayyan.
In de 36e minuut bouwen we mooi en ziet Bram Aimane vrij staan en speelt hem keurig in, waarna een heerlijk lobje; 5-0. De tegenstander weet het even niet meer.

Ff rusten en nog sterker de 2e helft in. Ongewijzigd de 2e helft in.
En na 2 minuten ligt de 6-0 al in het netje. Schitterende pass van Enzo op Aimane.
57’ Jediro en Bilal voor Enzo en Samir.

We blijven bewegen en laten de bal  veelal het werk doen.
65e minuut Bilal stuurt Bram de diepte in en schiet em beheerst tussen de palen; 7-0.    70e Minuut een penalty door ietwat onhandig uitkomen van de keeper, waardoor Bram ten val komt. Hij mag em zelf inschieten van onze aanvoerder; 8:0

71e Minuut komen Nicharel en Dorus erin voor Bram en Aimane.
Als ik zeg dat wij 80% balbezit hebben, dan zeg ik helemaal niets geks.
Laatste 20 minuten gaat de bal lekker rond en zoeken wij rustig de kansen.
85’ Latif speelt de achterhoede goed uit, blijft beheerst en is niet egoïstisch en Nicharel mag de 9:0 scoren.  Waren wij nu zo goed of waren zij nu zo slecht. Ik vond ons iig heel goed.