· 

2023-05-13 JO16 Fortuna Wormerveer-JO16 Telstar 3-1 (0-1) (C13)


2023-05-13 JO16 Fortuna Wormerveer-JO16 Telstar 3-1 (0-1) (C13)


Fortuna Wormerveer zet in de tweede helft de wedstrijd volledig naar eigen hand, en ontneemt de voorsprong, vanuit het eerste bedrijf, van Telstar…


Fortuna Wormerveer uit, zaterdag 13 mei 2023. Het is een heerlijke zomerse dag, dus goed insmeren en veel water drinken.

De wedstrijd begint met kansen over en weer. In de eerste minuten is het Fortuna dat de eerste kans op een voorsprong neemt. Maar het mocht niet zo zijn. Telstar komt direct met een antwoord. Maar ook deze kans mocht niet tussen de palen terecht komen.  Maar dan, in de 40ste minuut terwijl de rust in aantocht is, wordt de keeper uitgekapt door Telstar en komen de mannen op voorsprong. Dat is lekker de kleedkamer ingaan.

Na de rust moeten de mannen van Fortuna terug strijden, en dat kun je direct ook merken.  In de 45ste minuut valt de 1-1, met kort daarna de 2-1. De voorsprong is weggeven. Maar de wedstrijd is nog niet gespeeld. Nog een half uur op de klok. Het is tijd om alles te geven. Na ruim 80 minuten gespeeld te hebben en enkele grote kansen mocht het niet lukken. Fortuna maakt de 3-1.
De scheidsrechter bestraft het tijdrekken van de thuisploeg nog wel, maar er vallen geen doelpunten meer.

Aankomende week wordt de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld, thuis bij sportpark Zeewijk tegen sc Heerenveen. Aanvang 12:00 uur.