· 

23-05-27 JO08-3 SC Hoevelaken-JO08-3 Barneveld 13-3


2023-05-27 JO08-3 SC Hoevelaken-JO08-3 Barneveld 13-3

 

Mega zege in de laatste thuis wedstrijd tegen Barneveld JO8-3,... 13-3.....


Op deze zonovergoten dag was vandaag de laatste (thuis) wedstrijd van het seizoen van de strijders.   Woensdag hebben we de jongens al klaar gestoomd om vandaag een goede pot voetbal neer te zetten maar vooral lekker te gaan genieten van de laatste (thuis) wedstrijd. 
Alle ouders/broertjes, zusjes, etc zouden komen kijken bij deze laatste wedstrijd van de strijders.   Volgend seizoen zullen onze wegen gaan scheiden, want een aantal kinderen van de JO8 stromen door naar de JO9.

Als trainer van de JO8 wil ik eerst iedereen nog een keer bedanken voor alle steun, verslagen, foto's, lekkers.
Job, Aron, Christiaan die hun vrije tijd opofferden om de strijders te trainen op de maandag.
Niels en Maarten bedankt dat jullie in wilden vallen wanneer ik moest werken.
Dennis die later de jongens op de maandag ondersteunde.
Ik denk dat de meeste kinderen nu wel gewend zijn dat er geschreeuwd wordt😜🫣 (in de goede zin  natuurlijk) langs de velden tijdens de wedstrijden.

We speelden vandaag tegen Barneveld 3. De trainer van Barneveld had waarschijnlijk al vernomen van iemand hoe mijn naam was. Want zo kwam de heer naar mij toe.  Hij vroeg of we 7 tegen 7 wilden spelen. Dat vind ik persoonlijk het meest ideale ipv 6 tegen 6.
Omar maakte vandaag zijn debuut als scheidsrechter. En ik moet zeggen dat ging hem goed af.

De strijders waren vandaag echt gretig en ik moet zeggen met een mede coachende  😜 tegenstander als leider die op een gegeven moment echt letterlijk naast mij stond te coachen in mijn oor werd ik ook gretiger😂.
Ik koos er dan ook voor om aan de andere kant van het veld te staan. Zodat de strijders mij ook zouden horen als ik ze riep.
Vandaag zijn Miró en Hidde keeper en die hadden het dan ook vrij rustig vandaag gehad met maar 3 doelpunten tegen.
Daarna kwam al snel de doelpunten regen van Yem, Genairo, Kay en Miró.
Er werd vandaag dan ook goed verdedigd en meegelopen door alle strijders van het team.  Met 13 gescoorde doelpunten werd deze mooie dag afgesloten, en had ik aan iedereen gevraagd  om op het veld te blijven.

Want dit team is nummer 1 van de strijders geworden. Met een medaille om de nek werd er nog een elftal foto geschoten door de fotograaf.

De strijders waren na één seizoen echt een team geworden.
Zowel de kinderen onder elkaar die soms ook elkaar in de haren vlogen op een training als het niet eerlijk ging of als het voor de een uit was maar eigenlijk voor de ander. Maar hee dat hoort erbij in het leven.
Dat gebeurd op elk niveau in het voetbal en erbuiten.
Maar ook de ouders hadden het leuk met elkaar. Want zonder leuke meehelpende ouders bouw je geen team op. Ouders zijn de bepalende factor want die moeten ze halen en brengen. En elke wedstrijd vroeg op staan broertjes of zusjes die verplicht mee moeten. Zonder die ouders komen de strijders nergens.

Maar op het veld is en was het altijd een team.
Ze coachen elkaar, ze zijn er voor elkaar, ze hebben lol met elkaar zowel op het veld als in de kleedkamer.
Want elke kleedkamer was het weer een verrassing en de ene douche was nog groter dan de ander.
De één was mooi om te glijden over de vloer met je kont of een schuimparty te houden. Ze verzonnen iedere keer weer wel wat nieuws.

 En dat is waar het vooral nu op deze leeftijd om draait plezier hebben in het voetbal zowel in het veld als daar buiten.
Er zijn dan ook mooie vriendschappen ontstaan.
Nadat iedereen klaar was met douchen heb ik verzocht om alle ouders en strijders naar binnen te gaan in de kantine om gezamenlijk even een bak koffie/thee kinderen limonade te drinken en wat lekkers. Om dit seizoen af te sluiten.
Ik als leider van de JO8-3 ben dan ook reuze trots hoe ze zich ontwikkelt hebben dit seizoen.

Ouders/ strijders bedankt voor dit mooie seizoen en bedankt voor de cadeautjes.
💪😊

 

 

Nb,

Even een berichtje van mijn kant als RR, en tevens bij tijd en wijlen de fotograaf.  Ik denk dat ik namens iedereen van de JO08-3 van SC Hoevelaken spreek, en aangeef dat Jessica voor al deze jonge gastjes, een onvergetelijk seizoen heeft gemaakt. Wat jij met jouw toch al drukke huishouden, ook nog voor deze kinderen hebt gedaan is SUPER....  Top, en jammer dat je het volgend seizoen wat rustiger gaat aandoen..... (RR)