·

2023-05-27 JO16 Telstar-JO16 SC Heerenveen 2-2 (0-0)(C14)

Foto's Kiki de Ruig, verslag van Wouter Opgelder....

Wedstrijd met vallen en opstaan levert  één punt op, tegen kampioen SC Heerenveen..... 2-2 (0-0_)

7de minuut eerste grote kans voor Heerenveen, schot van in de 16 over het doel 11de minuut vrijetrap Heerenveen, 5 meter buiten de 16, keeper tikt de bal over 14de minuut, Telstar komt er via rechts goed door, voorzet gaat voorlangs en eindigt met een rolletje balletje van de linksbuiten 19de minuut, Telstar komt er goed uit met een crosspass naar de linksbuiten, komt voor de goal. Schot word geblokt 21ste minuut Telstar schiet helaas uit buitenspel op de paal. Telstar komt nu wel heel dichtbij 25ste minuut Heerenveen, komt er goed uit via de linksbuiten, paseert de rechtsback. Bal komt terug op 16, eindigt in een rolletje. Keeper bal 28steminuut, voorzet van Telstar via rechts, spits kopt de bal over 33ste minuut, Heerenveen geeft de bal voor. Schot komt uit 5 meter gebied. Hoog over 35ste minuut Heereveen komt er weer goes uit. Spits komt 1 op 1 bij de keeper, keeper tikt de bal aan en rolt naast de paal 0-0 rust 2de helft 41ste minuut goede kans Telstar, spits schiet op de paal 43ste minuut Vrijetrap Telstar net buiten de 16, schiet naast 47ste minuut, Telstar komt gevaarlijk voor het doel, 2 man loopt bij de bal. Schiet naast 49ste minuut Telstar steekt de rechts buiten weg, zet hem 1 op 1 op de keeper, ontwijkt de keeper maar raakt de bal nog net aan. Daarna overtreding van Telstar 50ste minuut, Telstar kwam er bijna uit met een counter, Heerenveen onderschept de bal en geeft de bal diep. Voorzet voor het doel, links buiten schiet de bal binnen 0-1... 52ste minuut is Heerenveen weer dichtbij, redding keeper 54ste minuut Heerenveen met een schot van afstand over de keeper op de paal 58ste minuut, vrijetrap Heereveen, spits verlengt de bal. Keeper redt. 60ste minuut, penalty Telstar 1-1 63ste minuut Heereveen komt er goed door, schot op doel, redding keeper 65ste minuut bal an de lijn gehaald, door de linksback, corner Heereveen. Bal over het doel getikt door de keeper, corner andere kant. 3 corners eindelijk de doeltrap voor Telstar 68ste minuut, counter Heerenveen. Schot op doel , buiten bereik keeper 1-2 76ste minuut, bal komt diep op de spits van Telstar, loopt door met 3 man om zich heen, bal kets tegen zijn lichaam aan, rolt verder 1 op 1 op de keeper, met zijn rug naar het doel draait en schiet binnen. 2-2 (WO)