· 

20230922 C3 (u21) Aankondiging Jong FC Volendam-Twente Heracles

Aankomende Vrijdagmiddag 15:00u., LET OP, Vrijdag, gaan de mannen uit Volendam het opnemen in een thuiswedstrijd tegen de opleiding academie uit het Twentse land opnemen. Afgelopen Zaterdagmiddag "high noon" waren de mannen van Michael Dingsdag en Regillio  Simons, net even een matje te groot voor de Rotterdamse grootmacht, Feyenoord.  De 2-4 stand doet vermoeden dat het een "walk-over" was, maar de "Jonge Paling Boeruhhh" hebben er hard voor moeten strijden, om tot deze uitslag te komen. De Twenten hebben een wedstrijd achter de rug, in en tegen Groningen.  Ze waren daar met een minimaal verschil, te sterk voor de lokale "FC". Een goede prestatie natuurlijk van de Twenten, gezien de Groningers de laatste jaren een sterke jeugdopleiding heeft..... Nu maar weer zien wat voor prestatie de plaatselijk JFCV op de mat kan leggen, en de 3 punten in huis kan houden (RR)