· 

20231014 c6 (u21) Aankondiging ADO Den Haag-Jong FC Volendam

 

Komende Zaterdag mag Jong FC Volendam (u21) het gaan opnemen tegen ADO-Den Haag, het team onder 21 uit de Hofstad.  De laatste paar wedstrijden was er bij de mannen uit het Vissersdorp wat de klad ingekomen, en werd er uit de laatste 3 wedstrijden slechts 1 punt behaald. Afgelopen Zaterdag was een duidelijk onderscheid tussen de Groninger FC en de Jonge "Paling Boeruhhh", terwijl er in de andere twee wedstrijden bijna geen verschil tussen de team was, en deze potjes óók gewonnen hadden kunnen...  Maar ja dat is jeugdvoetbal. De heren zullen er dus op gebrand zijn om eindelijk weer eens een goed resultaat te behalen, zodat de eerder ingezette opmars naar de top weer kan worden hersteld..... (RR)

 

De jeugdopleiding van ADO Den Haag bevindt zich op het jeugdcomplex "De Aftrap" in het Zuiderpark. Het jeugdcomplex is te bereiken via de ingang van het Zuiderpark aan de kant van de Melis Stokelaan. U kunt dan doorrijden naar de grote parkeerplaats naast voetbalvereniging HDV waar u de auto kan parkeren. Vervolgens loopt u langs de kunstgrasvelden naar onze kantine aan de kop van het hoofdveld.