· 

20231028 C8 (u21) Aankondiging Jong FC Volendam-Go Ahead Eagles

Aankomende Zaterdagmiddag 15:00u. gaat de terugronde beginnen van de Najaarscompetitie 2023-2024, in de 1e Divisie A van de K.N.V.B.. De afgelopen wedstrijden zijn voor het onder 21 team va, de plaatselijke "FC" niet bijster succesvol verlopen. Slechts 1 enkele puntje uit de laatste 4 potjes was het resultaat.  Dit is voor het opleidingsteam niet echt het gewenste resultaat. Doch met de "bovenkant" van het team, zo'n 6 a 7 spelers wordt nu al wekelijks het  eerste elftal "bemand", zodat het opleidingsteam (u21) vrijwel alle wedstrijden met de aankomende talenten uit de onder 18 wordt aangevuld.  De FC Volendam laat daarmee zien dat zij streven naar een doorstroming vanuit de eigen jeugd.  Echter door dit "succes" worden veel spelertjes al weggehaald door de grote broers uit Alkmaar en Amsterdam, nog voordat zij de "Jong"-, of de Senioren leeftijd hebben bereikt.....  (RR)