· 

20231125 C11 (u21) Aankondiging Jong FC Volendam-Feyenoord

Komende Zaterdagmiddag staat alweer de volgende klus te wachten voor de het jonge Jong FC Volendam (u21) de jongelingen van de Volendammer dijk. Het zijn de Jongens uit Rotterdam Zuid, die naar het vrolijke vissersdorp komen, om de strijd aan te gaan met de Jonge "Paling-Boeruhhh".  De heen wedstrijd was er één om in te lijsten. Met Ziggy Fiemahwle, met achter hem Diego de Lima en later David Petrovíc, in een sterke rol, op de linkerflank en Abdessalam Ouboumaine op doel, met Billie van Duijl voor hem.  Dit was de tweede wedstrijd van het seizoen, en iedereen er ging er vol voor, en vol vuur, en was fris en fruitig. Het resultaat was dan ook een geweldige, niet onverdiende 2-4, op "Varkenoord". Wat het nu weer kan gaan worden tegen dit sterke jeugdteam, we gaan het zien, maar ik heb er goede hoop op ....  (RR)