· 

20231202 C12 (u21) Aankondiging De Graafschap-Jong FC Volendam

Komende zaterdag middag, zoals nu bepaald is om 14:45u,  gaat Jong FC Volendam (u21) het opnemen tegen koploper De Graafschap. Dat dit geen makkelijke wedstrijd gaat worden is geen sinecure. Dat de mannen van Regilio Simons er alles aan zullen doen om hier een goed resultaat te gaan halen, mag vanzelfsprekend zijn.  Dat deze jongens goed kunnen voetballen, en iedere wedstrijd hebben ze dit bij vlagen kunnen laten zien. Dat deze zeer jonge mannen kwaliteit hebben staat buiten kijf, echter het blijft jeugdvoetbal, waar de vorm van de dag niet is te peilen. Het is vaak de vorm van de dag die beslissend is, om ook tot dat resultaat te komen. Maarde "Jonge Paling-Boeruhh" zullen hun huid duur verkopen.  Mannen veel succes.....  (RR)