· 

20240127 C2-24 (u21) aankondiging NAC Breda-Jong FC Volendam

 

Zaterdagmiddag op bezoek bij de u21 van NAC Breda. Bij deze club heeft ondergetekende, als aanhanger van de voormalige hoofdcoach van "JFCV", zo'n 5 seizoenen rondgelopen, natuurlijk mét de camera, om de NAC jeugd en haar opponenten vast te leggen.  Op de zaterdagmiddag was er daarom naast de wedstrijden ook veel plezier te beleven met de Brabanders "van dienst". Nu komen de jonge wijdbroeken met als trainers duo Charle Dissels en Ridwan Schouten en Charles Dissels, om te laten zien dat de het resultaat van afgelopen zaterdag slechts een hobbeltje was.  Hopelijk wordt het weerzien, en dan ga ik even op de Volendammer-stoel zitten, alleen voor komende zaterdag, een plezierige voor de "Jonge Paling boeruhhh"..... (RR)

 

De NAC Jeugdopleiding traint en speelt de wedstrijden op Sportpark Heksenwiel van BSV Boeimeer.

 

NAC Jeugdopleidingen

Klik op onderstaand adres om te navigeren via Google Maps.

Sportpark Heksenwiel
Heksendans 4
4823 JX Breda

Parkeren

Er zijn genoeg parkeergelegenheden op- en rondom Sportpark Heksenwiel. Het sportpark zelf kent een parkeerterrein en in de wijk rondom het sportpark zijn ook genoeg mogelijkheden om kosteloos te parkeren.