· 

2024-02-18 Vitesse-FC Volendam 1-1 (1-1)

Niet alleen Jong FC Volendam (u21)heeft dit weekend opgetreden, in eengeweldige bekerkraker. Maar ook voor het eerste team van FC Volendam stond een kraker op het programma, bij de grootste concurrent Vitesse.....


Vitesse Arnhem wilde er tegen de mannen, uit het bekendste Vissersdorp van Nederland, er een echte voetbalkraker van te maken. Met deze 1-1 uitslag waren de mannen van Regilio Simons en Michael Dingsdag, naar mijn mening het gelukkigst. Vitesse, met enkele "verse konijnen" uit de hoge hoed, gehaald in de winterstop,  waren zeker optisch, bijna de hele wedstrijd heer en meester. Een groot compliment aan het in grote getalen meegereisde publiek, en aan de spelers van FC Volendam, dat ze met heel veel strijd, en bij vlagen aardig veldspel, een punt mee naar huis konden nemen....(RR)