· 

20240404 FC Volendam-Feyenoord 0-0 (0-0)

De inzet van Calvin Stengs gaat rakelings naast, de "snoekduik" van Mio Bakhaus verdiend de hoofdprijs.....
De inzet van Calvin Stengs gaat rakelings naast, de "snoekduik" van Mio Bakhaus verdiend de hoofdprijs.....

 

"Door een Volendammer bril gezien". Wellicht beste wedstrijd van het seizoen, mond uit in een verdiende puntendeling  0-0 (0-0)


Het bal op de weg is begonnen, half uur langer onderweg van Amsterdam-Noord, naar Volendam, en dat op een doordeweekse dag. Dreiging van "brugonderhoud" op de A7 levert nu al een flinke "auto optocht" op... 

 

Even een klein "helikopter" verslagje mijnerzijds, voor het originele kunnen jullie de https://www.fcvolendam.nl site bekijken  De wedstrijd was er eindelijk eens ééntje waar de  Volendam supporters, zich konden amuseren, en de volle "120" minuten op de tribune bleven zitten... Met veel inzet werden de Rotterdammers, die zich altijd op de reguliere tribunes, van een thuisclub, gesteund weten door eigen supporters, bij vlagen terug gedrongen op eigen helft. Daarbij werden ook enkele prachtige kansen en mogelijkheden afgedwongen, die naar mijn idee er ook ingeschoten konden worden.  Maar ook aan Feyenoord kant waren er mogelijkheden, die net zo goed door de gasten konden worden verzilverd, ware het niet dat de Volendammer sluitpost, Mio Bakhaus in een uitstekende vorm stak.... Niet voor niets werd hij uitgeroepen tot MotM door de stadionspeaker, waar ik mijn goedkeuring aan kan geven..... (RR)   

 

 

Statistieken: 6400 toeschouwers
Scheidsrechter: Ingmar Oostrom & ass. scheidsrechter(s): Nils van Kampen en Don Frijn
4e official: Alex Bos,
VAR: Jeroen Manschot

Gele kaarten:
Benaissa Benemar, Josh Flint, Oskar Buur, Quincy Hoeve, George Cox en Luke Le Roux. Dávid Hancko en Timo Wellenreuther (Feyenoord)

Opstelling FC Volendam: Mio Backhaus; Oskar Buur (72. Calvin Twigt), Benaissa Benamar, Josh Flint, Brian Plat; Damon Mirani, Robin Maulun (65. Luke Le Roux), George Cox; Zach Booth (59. Quincy Hoeve), Vivaldo Semedo (46. Robert Mühren), Darius Johnson (72. Safouane Karim).

Opstelling Feyenoord: Timon Wellenreuther; Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen (79. Ramiz Zerrouki), Dávid Hancko, Marcos López (56. Bart Nieuwkoop); Mats Wieffer, Calvin Stengs (65. Leo Sauer), Quinten Timber; Yankuba Minteh (56. Ondřej Lingr), Santiago Giménez, Igor Paixão (79. Ayase Ueda).

Info: Stefan van Nierop
https://www.fcvolendam.nl