· 

20240413 C (u18) FC Dordrecht - FC Volendam 3-3 (2-2)

Oud NAC speler Ninho Gerardo-Felicia, wordt gestuit door uitstekende doelman Khadim Ngom
Oud NAC speler Ninho Gerardo-Felicia, wordt gestuit door uitstekende doelman Khadim Ngom

 

FC Volendam (u18) weet geen vuist te maken tegen de leeftijdgenoten uit Dordrecht, na thuis een sterke 3-0 nu een 3-3 gelijkspel, als bezoekers aan de Krommedijk.....


Twee dagen gebivakkeerd in de regio Rotterdam, vrijdagavond naar het stadion van Excelsior, om FC Volendam (1) te ondersteunen, en te "schieten", en dan op zaterdagochtend vroeg op pad naar "Dordt", de Krommedijk. In de volksmond de Krommedijk, de plek waar FC Dordrecht haar wedstrijden pleegt af te werken. Verderop "de dijk" het jeugdcomplex van de "FC"...

Het vorig seizoen was ondergetekende daar met de JO21 van Telstar, waar de beslissing viel, dat er niet door de Velsenaren gepromoveerd werd, vanuit de 3e divisie naar de 2e divisie. De "Groen Witten" van trainer Rick Hoogendorp, mochten de stap wel maken, en nu een lastig seizoen meemaken. Destijds met een zeer volwassen team, waar enkele jongens nu ook daadwerkelijk zijn doorgebroken, en in de KKD hun kunstjes mogen laten zien...

 

Nu bleek ook dat de onder 18 van FC Volendam na de u21 speelde en ik dacht, blijf nog maar even, kan ik nog een paar plaatjes maken.....   Had er maar 700 dit weekend.....  Veel plezier heren onder 18..... (RR)

 

Bij FC Dordrecht speelden 2 voormalig NAC spelers JO15 waarvan trainer Michael Dingsdag de leiding had, namelijk Ninho Gerardo-Felicia en Kwame Tabiri....  Beiden zijn ongeveer 35 cm gegroeid....