· 

...

Update: Bekerfinale Jong FC Volendam – Feyenoord O21 uitsluitend voor genodigden

Deze wedstrijd wordt op last van het gemeentebestuur, Edam-Volendam, zonder publiek gespeeld.....

 

zaterdag 25 mei 2024, 15:30 uur

22 mei 2024 / KNVB Beker

Update 22 mei 2024

FC Volendam ontvangt enkele vragen over de achtergrond van het besluit om de bekerfinale tussen Jong FC Volendam en Feyenoord O21 te spelen onder het toeziend oog van slechts genodigden. FC Volendam heeft overleg gehad met de gemeente Edam-Volendam, die op zijn beurt aangaf over onvoldoende politiecapaciteit te beschikken om een dergelijk evenement te organiseren en de veiligheid daarmee te waarborgen. 

Vanuit dit oogpunt heeft de club moeten besluiten de keuze te maken om de wedstrijd enkel voor genodigden open te stellen. In overleg met de technische staf van Jong FC Volendam is verplaatsing naar een andere locatie, zoals op het trainingscomplex van Feyenoord, niet als wenselijk beschouwd.

De bekerfinale Jong FC Volendam - Feyenoord O21 is uitsluitend te bezoeken voor genodigden van beide clubs. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 25 mei om 15:30 uur.

De bekerfinale van FC Volendam Onder 18 tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht, die op dezelfde dag wordt gespeeld in het Kras Stadion, is wel openbaar en gratis te bezoeken. Beide duels kunnen wel uitgebreid via updates gevolgd worden via de social mediakanalen van FC Volendam. Ook streamt Feyenoord de wedstrijd live via Feyenoord One. Mensen die reeds een kaartje hadden bemachtigd voor het duel tegen Feyenoord kunnen contact opnemen via ticketing@fcvolendam.org voor restitutie.

Bron: Media FC Volendam (website FC Volendam)