· 

2024-07-07 8e Familie Dingsdag-dag in Almere, goed geregeld door Neef Leo


Onder de luifel, tegen de regen.....

 

Minder druk vanwege de dagelijkse beslommeringen en vakantiepret....


Zondagmiddag was het alweer de 8e editie van de Dingsdag-dag, destijds in het leven geroepen door een Dingsdag familie lid, met een afwijkende achternaam Leo Crouwel. Dit keer waren we met z'n allen uitgenodigd, om bij hem de buurt onveilig te maken. Was iedereen vorig jaar nog bij ondergetekende en eega, in Opperdoes. Dit keer waren we in Almere.  Het weer werkte niet echt mee, maar Leo had in de achtertuin een fraaie luifel, waar door ons goed gebruik van werd gemaakt. Het was weer gezellig, om alle aanwezigen, ik kan niet zeggen dat iedereen er was, weer terug te hebben gezien, vanwege afwezigheid van velen. maar ja iedereen heeft zo zijn eigen beslommeringen. De familie blijft nog steeds uitbreiden, want er was wederom een tweeling bij gekomen.   Maar ik vind het jammer voor de organisator...  Leo je hebt het weer knap geregeld, bedankt het was gezellig... (RR)