·

2019-05-25 JO15 van NAC, sluit de competitie winnend af tegen kampioen De Graafschap

2019-05-25 JO15 NAC - De Graafschap 1-0 (c)

NAC, sluit de competitie winnend af tegen kampioen De Graafschap, maar vergeet de  kampioen af te drogen....  1-0

In de laatste wedstrijd van de competitie nam NAC JO15 het op tegen De Graafschap. De superboeren werden vorige week kampioenen NAC promoveerde als nummer 2 naar de Eredivisie.  Op deze zonnige middag in Breda ging het dus vooral om het onderlinge prestige.

Zoals gebruikelijk ook vandaag weer een groot aantal spelers van JO14 in het team compleet te maken. De yellow army had er in de 1e helft duidelijk zin in en speelde in een hoog tempo De Graafschap ondersteboven. Al vroeg in de wedstrijd was het raak na een fraaie aanval met Jaydino als eindstation. NAC bleef het Doetinchemse doel bestoken maar verzuimde de voorsprong verder uit te bouwen. Een voorsprong van 3 of 4 was zeker mogelijk.

Na de rust was het beduidend minder maar waren wederom diverse grote kansen niet aan NAC besteedt. Omdat ook de Graafschap er nauwelijks iets tegenover kon stellen was de overwinning een feit, maar verzuimde NAC JO15 de kampioen een flink pak slaag te geven. Met weer een overwinning kunnen we tevreden zijn met de resultaten en ontwikkeling van het team in de 2e seizoenshelft.

Komende donderdag (Hemelvaartsdag) gaan we dit proberen te bekronen tijdens de laatste activiteit van het seizoen in Roosendaal bij de Leo Rijpert Cup (JS)