Curaçao 2007

Vakantie Curaçao 2007, Santa Catharina Druk op de knop hiernaast en je kunt meer dan 150 foto's terugvinden van onze Curaçao vakantie in 2007. We waren daar in het kader van het Huwelijk van onze "Famia Antiana". Terug te vinden in het "Huwelijksnest".Hoe het voor ons in 2007 allemaal begon op Curaçao.....!

Vrijwel verlaten Santa Catharina, onze kennismaking met Dushi Korsow

Het begon allemaal in 2007, toen wij om de bruiloft te vieren van onze Famia, en tevens de fotoshoot voor hun te doen, verbleven in de plaats St.Catharina, op het gelijknamige resort. De eigenaresse bleek juist in Nederland te verkeren, dat terwijl haar restaurant op het park gesloten was, zoals werd verteld voor verbouwing. Echter op de Zondagochtend, wars het gezang vanuit deze "cantina" luid en duidelijk te horen.  De kerkgangers, van het aangreznzende kerkje, hadden hier hun "derde helft".   Niet fijn met een baby van net 1 jaar, om totaal niets tot je beschikking te hebben, voor een natje en een droogje.  Haar man en dochter namen het voor haar waar, maar zij waren slechts 's avonds beschikbaar.  Wel werd er voor ons een autootje gehuurd bij KIK, een super aardige autoverhuurder, van een paar blokken verder.

Wij hadden het zwembad voor ons alleen, gezien wij ongeveer de enige huurders op het parkje waren. De wastobbe, uit ons huisje, was een mooie boot voor "baby Jeremy".  De Blou-blou's en de leguanen hadden ook vrij spel op het vrijwel verlaten resort. Alleen zoals eerder aangehaald, de kerkdiensten op Zondagochtend, en het tennis in de avonduurtjes, zorgden voor enige reuring, of geluid.  Voor een keer was het leuk.....!

naar Curaçao 2007-2019.....