Curaçao 2011Vakantie 2011, Amalia Apartments Jan ThielDruk op de knop hierboven en je komt weer uit op de startpagina van Curaçao 2007-2019

Druk op de knop hierboven en je kunt ongeveer 600 foto's terugvinden van onze Curaçao vakantie in 2011.Vanaf 2010 t/m 2012 in de Jan Thiel buurt,  vlakbij Caracasbaai en Jan Thiel Beach (JT)

Amalia Apartments, Ultra schoon en een super fijne eigenaar, "Dr AA".....

 

Na dat jaar zijn we enkele jaren, van 2010 t/m 2012,  vaste gast geweest in het Ultra schone "AA-resort", aan de Kaya Damasco 18, in de Jan Thiel buurt. Deze straat loopt eigenlijk direct naar de JT-Beach. De eigenaar Haitham Metry met zijn (steeds uitgebreidere staf) zwaait daar de scepter.  Eigenlijk waren wij één van eerste gasten die ooit in dit mooie complex onze intreden hebben gedaan. Zelfs zo dat de eerste keer, al hadden we in ons "nakie" willen lopen er niemand was die ons zou hebben gezien, we waren op dat moment voor een paar dagen de enigen in ons mooie verblijf.

Diverse jaren zijn we zijn gasten gasten geweest.  Gekscherend heb ik destijds zijn onderkomen, "De AA-kliniek" genoemd, naar aanleiding van haar naam "Amalia Apartments"  en de eigenaar werd daardoor Dr. AA.  Zijn klinisch schone praktijk runde hij écht als zijn kindje. Iedere ochtend en iedere avond kwam hij even, schoonmaken en met zijn gasten een praatje maken, en daarnaast ook nog onze"pilletjes"  uitreiken.